Wat klanten zeggen over Beauty by Soemintra

Cynthia Smit

Sinds een jaar ben ik nu in behandeling bij Soemintra en mijn huid is er echt van opgeknapt. Als huidcoach weet Soemintra precies wat mijn huid nodig heeft en haar gastvrijheid en vriendelijkheid maken dat ik graag bij haar in de salon kom.Ook zeer tevreden over de producten van hannah, het werkt echt! En daarnaast ruiken ze heerlijk.

Ben Heinen

Iedere keer dat ik een gezichtsbehandeling heb gehad ga ik volledig ontspannen naar huis. Niet alleen goed voor de huid maar ook voor het “hoofd”! Kijk alweer uit naar de volgende behandeling!

Helen ter Riet- Unshelm

Ik kom al ruim 15 jaar elke week bij Beautysalon Soemintra. Naast haar deskundig advies over mijn huid is het ook altijd een heerlijk uur ontspannen. Het resultaat ia altijd direct zichtbaar! Kortom een heerlijk plek om naar toe te gaan.

Maaike Ziger

Dankzij Soemintra is mijn huid een stuk rustiger en mooier geworden. De behandelingen zijn niet alleen effectief maar ook ontspannend. En omdat zij de weg weet in het woud van verzorgingsproducten en heb ik nu middelen in huis die daadwerkelijk helpen. Erg prettig want niet alleen heeft een bezoek direct resultaat, je kunt er ook mee verder. Resultaat op een ontspannen manier dus!

Ingrid Richters

Nette, eigentijdse salon met een spontane en kundige eigenaresse! De fijne behandelingen met de verzorgingsproducten van hannah zijn een echte aanrader.

Facebook
× Hoe kan ik je helpen?