hannah-enschede-hannah-huidcoach-enschede-hannah-huidcoach-soemintra

Geef je huid een kans!

hannah staat voor huidverbetering, helpt de huid in balans te krijgen en te houden. Een intensieve en stimulerende behandeling welke de doorbloeding en zuurstoftoevoer verbetert. Bij de huidverbeterende gezichtsbehandelingen wordt volgens de klassieke methode gebruik gemaakt van de huidverbeteringsproducten van de hannah-lijn.

Met deze behandeling worden de basisfuncties van de huid gestimuleerd en de algehele huidconditie verbeterd. Je voelt en ziet direct resultaat. De huid krijgt zijn zachtheid, soepelheid en stevigheid weer terug.

Meten = Weten!

Meten is weten, want daar begint alles mee! Elke behandeling begint met het meten van het vochtgehalte, vetgehalte en de pH-waarde van je huid. Dit wordt gedaan met behulp van de hannah Skin analyzer. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Hierdoor sluiten de behandeling en de hannah producten die je zelf thuis gebruikt perfect op elkaar aan!

Intake

Tijdens een gratis intakegesprek word je huid gemeten d.m.v. de hannah Skin Analyzer. We bespreken de conditie van je huid en jouw persoonlijke wensen. Op basis van deze analyse maken we een plan van aanpak om de huid optimaal te verzorgen, maar vooral ook te verbeteren. Ook krijg productadvies zodat je thuis ook aan de slag kan!

Het gaat er niet om wat je voor je huid doet, maar hoe je dit doet. Het belangrijkste uitgangspunt van een hannah huidcoach is dat iedere huid te allen tijde verbeterd kan worden, de beschadigde huid, de huid die niet in balans is of om de normale huid in conditie te brengen en mooi en gezond te houden.

Facebook
× Hoe kan ik je helpen?