Juliette Armand

Juliette Armand is het pittige zusje van hannah en mag alléén gebruikt worden door speciaal opgeleide hannah huidcoaches. Het Griekse Juliette Armand is opgericht in 1992. Het doel was om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Bij Juliette Armand streefden zij er naar om de ware benodigdheden van de huid te identificeren. Daarnaast zijn ze vooruitstrevend geweest door wetenschap en onderzoek naar wat de huid echt nodig heeft te combineren. Het doel daarbij is om mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid.

De elements behandeltherapieën zijn er op gericht om specifieke huidproblemen doelgericht aan te pakken en met direct mooie resultaten.

Behandelingen

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, onder andere via de productlijnen, Elements, Skin Boosters, Sunfilm en de bijbehorende behandelprotocollen.

De Elements behandeltherapieën zijn er op gericht om specifieke huidproblemen doelgericht aan te pakken. Skin boosters stelt je cosmetische ingreep uit en is een effectief alternatief!

De volgende behandeltherapieën zijn er:

Elements Acne therapy
Voor de acne huid.

Elements Aging regulator therapy
Om de jeudigheid van de huid te behouden en biologische huidveroudering te reguleren.

Elements Whitening therapy
Voor hyperpigmentatie.

Skin boosters Apocalysis therapy exfoliation
Kruidenpeeling voor rimpels, littekens, vale teint en huidverkleuringen. Najaarsbehandeling voor rimpels en fijne lijntjes.

Apocalypsis Therapy Boost

Kruidenpeeling met zoetwaterspons.

GEEF JE HUID EEN INTENSE OPPEPPER.

Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van zoetwatersponsen. De combinatie van intensieve behandeling en producten
voor thuis gebruik zorgen voor een gladde huidstructuur, een egalere teint, en rimpels en fijne lijntjes worden effectief aangepakt.

Er is een mogelijkheid om deze behandeling na 2 weken afhankelijk van het gewenste resultaat (geen verplichting) te herhalen, om nog een extra boost te geven aan uw huid.

Alleen te boeken in oktober t/m maart.
Alleen te boeken bij afname van sunfilm face gel spf 30.

Tijdens de eerste twee dagen na de behandeling zijn de volgende handelingen niet toegestaan: het wassen van het gezicht met water, het gebruik van een ander product dan SUNFILM FACE GEL SPF30, blootstelling aan UV-straling, losrakende velletjes van het gezicht trekken, het gezicht aanraken met de handen, contact met schoonmaakmiddelen of stof, zwemmen, skiën of snowboarden en elke handeling welke transpiratie bevorderd, zoals bijvoorbeeld sporten.

 • J.A. Elements 40 min.
  € 69
 • J.A. Elements 55 min.
  € 85
 • J.A. Elements De Luxe 75 min.
  € 109
 • Apocalypsis Therapy Boost
  € 85

Facebook
× Hoe kan ik je helpen?